صنعت نفت و گاز
31 فروردین 1400 امین تارخ
انواع دکل حفاری
بطور کلی دکل های حفاری به دو دسته ضربه ای و چرخشی تفسیم می شوند که در این قسمت فقط به توضیح در باره دکل های حفاری چرخشی می پردازیم.
صنعت نفت و گاز
30 فروردین 1400 امین تارخ
روش های مرسوم حفاری
امروزه در صنعت نفت، صنعت حفاری از بالاترین درجه اهمیت برخوردار است و ملاک قدرت شرکت های نفتی محسوب می شود. حفاری به ۲ روش انجام می شود که در این مقاله شرح میدهیم.
صنعت نفت و گاز
29 فروردین 1400 امین تارخ
انواع چاه های نفت و گاز
بطوركلي عمليات حفاري نفت و گاز شامل سه بخش عمده اكتشافي، توصيفي و توسعه اي است.با توجه به اينكه منابع نفتي ايران در خليج فارس و مناطق نفتخيز است دو نوع عمليات حفاري با دكل هاي دريايي و دكل هاي مناطق نفتخيز صورت مي پذيرد.
صنعت نفت و گاز
25 اسفند 1399 مرضیه ایزدپناه
اکتشاف میادین نفت و گاز
در ارتباط با روشهای اکتشاف از دیرباز تا به امروز با توجه به پیشرفت علوم و فناوری از روشهای متفاوتی استفاده میگردید که در این پست با متداول ترین آن‌ها اشنا می‌شویم.
رویداد
17 اسفند 1399 مرضیه ایزدپناه
رویداد طراحی و اجرای زیست بوم فناوری در صنعت گاز کشور
برگزاری رویداد طراحی و اجرای زیست بوم فناوری در صنعت گاز کشور با ایجاد شبکه توسعه نوآوری اکوسیستم صنعت گاز ایران»
صنعت نفت و گاز
16 اسفند 1399 مرضیه ایزدپناه
معرفی حوضچه های رسوبی وتاریخچه اکتشاف ایران
ویلیام ناکسی دارسی یک میلیونراسترالیایی، نخستین فردی بود که با روش‌های جدید روز و دستگاه‌های بروز به اکتشاف و حفر چاه نفت و گاز در ایران پرداخت. او ابتدا گروهی فنی را به سرپرستی زمین شناسی به نام برلز استخدام و به ایران اعزام کرد...
صنعت نفت و گاز
09 اسفند 1399 مرضیه ایزدپناه
صنایع بالادستی و پایین دستی نفت و گاز چیست؟
بخش بالا دستی صنعت نفت شامل مرحله اکتشاف، استخراج و بخش انتقال و عرضه نفت و گاز به پالایشگاه ها و بخش پایین دستی شامل پالایشگاه ها، پتروشیمی ها و بخش انتقال و عرضه فراورده های نفت و گاز به مصرف کنندگان نهایی می‌باشد.
معرفی استارتاپ‌ها
27 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ های برتر shell ventures
صندوق سرمایه گذاری shell ventures که از سال 1996 فعالیت خود را آغاز کرده است، سبد سرمایه گذاری بسیار گسترده ای از شرکت ها و استارتاپ ها را در اختیار دارد. بر اساس دسته بندی موجود در وبسایت این صندوق، استارتاپ ها در 5 دسته زیر تقسیم بندی شده اند:
معرفی استارتاپ‌ها
26 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ های برتر Shell GameChanger
بیشتر استارتاپ های فارغ التحصیل این شتابدهنده در حوزه نفت و گاز بوده اند، اما در حال حاضر حدود نیمی از پورتفولیوی این مجموعه را استارتاپ های انرژی های جدید تشکیل می دهند و پیش بینی می شود روند رو به رشد این استارتاپ ها در آینده ادامه داشته باشد.
معرفی استارتاپ‌ها
25 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ های برتر GCxN
شتابدهنده GCxN که قبلا در این سایت به بررسی خدمات و مزایای آن پرداختیم در آخرین دوره شتابدهی خود در ماه می سال 2020، 3 تیم را پذیرش کرده است.
معرفی استارتاپ‌ها
25 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ های برتر Shell E4
مرکز رشد Shell E4 در چهار دوره اقدام به حمایت از تیم های استارتاپی کرده است. در آخرین دوره 10 تیم استارتاپی حضور داشته اند که در این یادداشت برخی از این استارتاپ ها بررسی می شوند.
معرفی استارتاپ‌ها
24 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی 3 استارتاپ برتر صندوق svg ventures
در این یادداشت 3 استارتاپ برتر سبد سرمایه گذاری صندوق (svg ventures (bbl ventures معرفی خواهند شد.
معرفی مراکز نوآوری جهان
24 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ استودیو (Pioneer Square Labs (PSL
مجموعه Pioneer Square Labs یک استارتاپ استودیو و صندوق سرمایه گذاری آمریکایی است که در سال 2015 تأسیس شد و در سیاتل واشنگتن مستقر است. این استارتاپ استودیو به عنوان هم‌بنیان‌گذار در کنار کارآفرینان و تیم‌های استارتاپی حضور دارد.
معرفی مراکز نوآوری جهان
24 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ استودیو eFounders
استارتاپ استودیوها مراکز جدیدتری در مقایسه با سایر مراکز حمایتی مانند شتاب‌دهنده‌ها هستند. استارتاپ استودیو efounders به عنوان یکی از پیشگامان صنعت استارتاپ استودیو در کشور فرانسه است.
معرفی مراکز نوآوری جهان
20 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
مرکز فناوری The oil & gas technology centre
مرکز فن‌آوری نفت و گاز در اکتبر ۲۰۱۶ با ۱۸۰ میلیون پوند سرمایه به عنوان بخشی از برنامه اقتصادی شهر آبردین تاسیس شده است.
معرفی مراکز نوآوری جهان
19 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی صندوق Brinc Artesian
صندوق Artesian بزرگترین صندوق سرمایه‌گذاری استارتاپ‌های بذری در استرالیا محسوب می‌شود. دامنه فعالیت این صندوق در کشورهای استرالیا، چین، سنگاپور، اندونزی، آمریکا و انگلستان است.
معرفی مراکز نوآوری جهان
19 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی شتابدهنده و صندوق سرمایه گذاری brinc
شتابدهنده brinc در دسته شتابدهنده‌های عمومی قرار می‌گیرد و در نقاط مختلف جهان از جمله چین، هنگ‌کنگ، بحرین، لهستان، هند و استرالیا دفتر دارد و فرایند پذیرش، سرمایه‌گذاری و شتابدهی را انجام می‌دهد.
معرفی مراکز نوآوری جهان
19 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی شتابدهنده (SVG LABs (BBL LABs
مجموعه BBLV با همکاری station houston به منظور ارائه خدمات شتابدهی برای استارتاپ ها و تیم های نوآور اقدام به ایجاد یک فضای کاری مشترک برای جامعه کارآفرینان در صنعت انرژی و توسعه شتابدهنده BBL lab در هوستون کرده است.
معرفی مراکز نوآوری جهان
18 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی صندوق سرمایه گذاری (SVG Ventures (bbl ventures
مجموعه bblv یک صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر است که به منظور رفع نیازهای استارتاپ‌های صنعت انرژی که در مراحل اولیه رشد و پیش‌بذر هستند فعالیت می‌کند.
معرفی مراکز نوآوری جهان
12 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی مرکز رشد Shell E4
این مرکز رشد، برای شتاب بخشیدن به حرکت هند به سمت توسعه انرژی پایدار طراحی شده است. هند با اتصال نخبگان به فناوری، سرمایه و کارآفرینان خبره، تبدیل به مهمترین بازیگر اکوسیستم کارآفرینی خواهد شد. ماموریت شل توانمندسازی و فعال‌سازی کارآفرینان منتخب و کمک به توسعه استارتاپ‌های حوزه انرژی پایدار است.
معرفی مراکز نوآوری جهان
10 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی شتابدهنده GCxN
این شتابدهنده که یکی از زیر مجموعه های shell game changer می باشد با همکاری آزمایشگاه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر وابسته به وزارت انرژی آمریکا، با هدف شناسایی فناوری‌های پرریسک و تاثیرگذار در اکوسیستم انرژی‌های پاک از اواخر سال 2018 فعالیت خود را آغاز کرده است.
معرفی مراکز نوآوری جهان
06 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی مرکز Shell GameChanger
دومین مرکز زیرمجموعه Shell در این یادداشت مورد بررسی قرار می گیرد. Shell GameChanger به عنوان بازوی شتابدهی استارتاپ هایی که در مراحل اولیه ایده‌پردازی هستند فعالیت می کند.
معرفی مراکز نوآوری جهان
03 آبان 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی شتابدهنده Energy lab
شتابدهنده energy lab به عنوان بزرگترین مرکز شتابدهی استارتاپ‌ها در زمینه انرژی‌های پاک در کشور استرالیا فعالیت می‌‌کند و در تلاش است تا بنیان‌گذاران این استارتاپ‌ها را به شبکه منتورها، شرکا و سرمایه‌گذاران معرفی کند.
اخبار نوآوری
29 مهر 1399 امیرمحمد سعیدی
وبینار مدل های توسعه اکوسیستم نوآوری در جهان
با توجه به اهمیت آگاهی بخشی به فعالان صنعت گاز کشور و معرفی مدل های توسعه نوآوری در صنعت گاز، 29 مهر ماه سال 99 وبیناری با موضوع «مدل های توسعه اکوسیستم نوآوری در جهان» برگزار گردید.
معرفی مراکز نوآوری جهان
23 مهر 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی مرکز نوآوری NUREKA
مرکز نوآوری نورکا در محیطی مبتنی بر همکاری و نوآوری، راه‌حل‌هایی برای چالش‌های صنعت نفت و گاز پیدا می‌کند. نورکا یک همکاری مشترک بین مرکز ملی منابع انرژی استرالیا و شرکت اورکا به منظور ایجاد پلتفرم نوآوری در صنایع نفت و گاز می‌باشد.
معرفی مراکز نوآوری جهان
20 مهر 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی مرکز Shell ventures
یکی از موفق ترین اکوسیستم های نوآوری در صنعت نفت و گاز جهان متعلق به شرکت بین المللی Shell می باشد. این شرکت بزرگ نفتی اقدام به راه‌اندازی مجموعه‌های نوآوری کرده است و ردپای آن در اکثر نقاط جهان مشاهده می‌شود. این مراکز عبارتند از :
معرفی استارتاپ‌ها
15 مهر 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ Data Gumbo
استارتاپ Data Gumbo جز اولین استارتاپ‌هایی است که مفهوم قراردادهای هوشمند حوزه نفت و گاز را معرفی کرده است. این فناوری شبکه پرداخت اتوماتیک را برای شرکت‌های نفتی، شرکت‌های خدماتی و تامین‌کنندگان فراهم کرده و علاوه تسریع تراکنش‌های این صنعت، اختلافات بین طرفین معامله را کاهش می‌دهد.
معرفی استارتاپ‌ها
13 مهر 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ WaterLens
به دلیل وجود مواد شیمایی در جریان آب برگشتی نمی توان این آب را مجددا مورد استفاده قرار داد. برای اطمینان از مناسب بودن کیفیت آب باید نمونه این آب در آزمایشگاه آنالیز شود. به طور معمول این آنالیز 3 تا 7 روز زمان می‌برد. راهکار استارتاپ WaterLens این فرایند را به کمتر از 10 دقیقه کاهش داده است.
معرفی استارتاپ‌ها
10 مهر 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ toku
استارتاپ TOKU که در آلبرتا مستقر است سیستم پایش و تشخیص نشت لوله را با استفاده از فناوری اینترنت اشیا توسعه داده است. سنسورهای این شرکت که بر روی خطوط لوله نصب می‌شوند، داده‌‌های لحظه‌ای فشار را به نرم‌افزار موبایلی اپراتورها ارسال می‌کند.
معرفی استارتاپ‌ها
07 مهر 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ dark vision
داشتن مدلی واضح و با کیفیت بالا از مخازن، همیشه یکی از دغدغه‌های شرکت‌های تولید کننده‌ی نفت و گاز بوده است. استارتاپ dark vision با بهره‌گیری از فناوری‌های جدید تصویربرداری اولتراسوند (فراصوت) می‌تواند مدل‌های 3بعدی با کیفیت فوق بالا از داخل چاه‌های نفتی تهیه کند.
معرفی استارتاپ‌ها
02 مهر 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ tachyus
استارتاپ tachyus سیستمی بر مبنای هوش مصنوعی برای استفاده در پروژه‌های نفت و گاز توسعه داده است. این تکنولوژی اطلاعات لحظه‌ای مربوط به فعالیت‌های لرزه‌نگاری، حفاری و تولید در میادین نفت و گازی را تحلیل و بهینه سازی می‌کند.
معرفی استارتاپ‌ها
29 شهریور 1399 امیرمحمد سعیدی
معرفی استارتاپ Interface Fluidics
این استارتاپ با استفاده از فناوری میکروسیال، تاثیر مواد شیمیایی مختلف و تاثیرگذار بر ازدیاد برداشت نفت را بررسی می‌کند. این فناوری که از شاخه پزشکی گرفته شده است، این قابلیت را به شرکت‌ها می‌دهد تا ماکت مخازن را تهیه کرده و اثر مواد شیمیایی مختلف در شرایط فیزیکی متفاوت را بر تولید نفت بررسی کنند.
هنوز پذیرش نشدی؟